Rehabilitering hund

MIn filosofi är att den fysiska kroppen påverkar själen och vice versa, oavsett art.  Efter alla år i mitt arbete med hundproblem, har jag fått det bevisat. Gångerna är otaliga då ett sk problembeteende har bottnat i sjukdom eller smärta. Eller tvärtom faktiskt... Att lbehöva eva med en långvarig smärta leder så småningom till en dålig välfärd för individen.
Numer rehabiliterar jag hundar annorlunda än jag gjorde för 10 år sedan...  
Kropp och själ behöver vara i balans. Jag arbetar nästan uteslutande med mina händer idag istället för en massa maskiner, och jag är så tacksam för den gåvan. 
Man kommer till mig om man är intresserad av att få ett hållbart resultat där kroppen får hjälp att hitta sin egen läkning. Likvä som man kommer till mig om man verkligen vill göra skilland för sin hund. 
Med ett autentiskt engagemang från hundägaren kan vi tillsammans skapa underverk! 

Oavsett anledning, är man varmt välkommen till mig. Om det så handlar om att hjälpa sin hund att hantera olika situationer bättre eller om det är fysiska åkommor som behöver avhjälpas. Här arbetar vi med HELA hunden. 
Jag utgår alltid från den unika individens förutsättningar och tillsammans skapar vi möjligheter utifrån det.
Har man en hund med "problematiska" beteenden finns det sjävklart utrymme för det. Kontakta mig gärna vid eventuella funderingar.
Vid specifika fall kan hembesök ordnas mot ersättning.